Enviat per: oriolvidal | 06/09/2007

TOP: Persones molt desgraciades

desgraciat.jpg

Individus sotmesos pel Destí… Col·lectius tocats per la desgràcia… Víctimes de no se sap bé quina conxorxa… Damnificats per la rebel·lió de les màquines… Animalons castigats per la seva propia essència. Aquí dins, cinc mostres. Tingueu pietat d’ells, cliqueu i consoleu-los. 

5. La gent que segueix ‘Ventdelplà’ amb subtítols en castellà. Els posen cada frase molt abans que sigui pronunciada. Més que aprendre la llengua, pararan bojos. Ho he descobert per casualitat i he acabat escrivint aquesta parida. 

4. Els components dels equips rivals del F.C. Barcelona a la Copa Catalunya.  No tenen res a pelar en una patxanga teledirigida. Cada any és el mateix.

 3. Els fans de Queen (i de Bowie). A banda d’aguantar l’expoli de Brian May i de Roger Taylor (em faig pesat, ho sé), han de suportar una versió simfònica de l’Under Pressure a la publicitat del Criteria Caixa Corp, l’última troballa de La Caixa per forrar-se. Suposo que comences clavant comissions a tot quisqui i després ja no pots parar.

 2. “Oriol Vila”, que té un llibre dedicat pel Tamudo i no ho sap. Algun dia els ho explicarem amb detall, que té la seva conya. Però ja s’ho poden imaginar, que els futbolistes són com el futbol: així.

1. El germà de la Jessica Alba. Tan a prop… i tan lluny.

Anuncis

Responses

  1. Ja t’agradaria ser el germà de la Jessica Alba. Com fardaries, xavalet. Tothom voldria que li presentessis. Per cert, ‘La Cosa’ aquesta ‘es fa’ una negreta que està de conya. Arriba o abajo? Sempre arriba, suposo, perquè en cas contrari…

  2. Jordicine: 1) no em sigui ordinari; i 2) tinc la fortuna de ser el germà de Rosaura Vidal, fet que m’omple absolutament pel que respecta a l’amor fraternal.

  3. El número 2 m’ha fet mal. Espero que no em veiés ningú sortint de l’Estadi…

  4. És bastant més humiliant veure com la teva banda de capçalera segueix viva, però valdria més que s’haguessin mort al 1992. I si a sobre Lucie Silvas (o com s’escrigui) fa una versió d’un dels seus èxits que no pares de sentir allà on vas, encara és pitjor.

  5. Home, millor Lucie Silvas que una exSpice Girl, tampoc et possis tremendo.

  6. Doncs resulta que Oriol Vila és un actor. Vinga, ho explico al meu blog


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: