Enviat per: oriolvidal | 14/09/2007

Empatx setmanal

informe-semanal.jpg

Josu Jon Imaz ha desaparegut però, segons la policia portuguesa, pot ser que l’hagin segrestat els seus pares, a qui es podria practicar la castració química. El seu trasllat es faria per tren si  funcionessin les rodalies, que no paren de rebre crítiques per tot: fins i tot les bombes russes contaminen menys. Amb aquest panorama, als Estats Units els volen retirar de l’Irak i dels partits contra Catalunya, on els futbolistes poden fer carrera amb quatre assignatures suspeses. També els Borbons, que es podrien fer d’or venent les seves fotos per a publicacions o per a incineracions, que de tot hi ha afició avui dia. En fi: que els patrons siguin els únics que paguin els espionatges industrials. Nosaltres ja en tenim prou aclarint qui són o no són els nostres amics. Lògic: si només eduquem per a la ciutadania, què passa amb la gent de poble? El cas és que l’olla bull… i els llibres de text cremen les butxaques.

Anuncis

Responses

  1. T’has oblidat parlar de la plaga de “topillos”…

  2. Els llibres de text cremen les butxaques, però no a tot arreu. Al tercio sur, a cal Borbó i no sé a on del vostre cinturó em sembla que no.

  3. And the ‘Thinking Blogger Award’ goes to… ORIOL VIDAL!!! Felicitats!

  4. Duran i Lleida és escollit per posar remei a la situació, però ell diu que, de moment, vol repensar-s’ho. Es veu que vol saber què farà el Mas, però aquest arriba tard perquè l’ha multat la guàrdia urbana per anar en bicileta per la vorera. Quan es troben, decideixen agafar el cotxe, però en passar per Sant Joan Despí, un dels nous radars invisibles els enxampa i han de pagar una nova sanció. Aprofitant l’avinentesa, passen pels “Matins de TV3” per demanar a en Montilla més calers per Cataunya. Mitja hora després, Pedro Solbes diu que qualsevol ajuda econòmica seria inviable, però ja és massa tard: Rajoy acaba de denunciar a la Cope que el Govern fa electoralisme amb els diners públics… hagan juego!

  5. Això, nen, ves donant-los corda, que són tots plegats més plaga que els topillos, certament… i que els llibres de text de preu fluix, oscil·lant i penduló.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: