Enviat per: oriolvidal | 22/02/2008

2001 revisited

gorilas2.jpg 

En un indret del Congo anomenat Mbeli Bai, una parella de goril·les ha copulat cara a cara, cosa mai vista malgrat l’esperit voyeur de l’espècie humana. Al mascle li han dit George i a la femella, Leah. La descoberta, en ple dia de Sant Valentí, ha tingut un ressò inesperat set dies després, dia de Sant Saturní: els Estats Units han provocat un coit entre un míssil i un satèl·lit de comunicacions, incomodats per les dures postures a què la Xina i Rússia començaven a sotmetre’ls. Les possibilitats del kamasutra són múltiples, però encara més les conseqüències: digues-li mal a la ronyonada -per més simi que siguis- o un pet còsmic a l’espai. La coincidència és digna de Kubrick.

Potser cansats de fer-ho mirant el monòlit, els goril·les s’hi han acostat i han après a estimar-se trobant-se els ulls, a la probable recerca de l’ànima, entre els compassos dels valsos d’Strauss. El pas evolutiu també l’ha viscut l’espècie humana, amb aquest llançament irat d’ossamenta explosiva cap al cel. Perquè el més sofisticat dels macacos s’ha descobert poderós i divinitzat: calia imposar-se i que parlés en Zaratustra.

Sorpresos en aquesta dosi d’etern retorn, en el que el passat enxampa el futur -no se sap si a mode d’advertiment-, un petit goril·la fruit d’un acte pioner ve de camí sense saber-ho. Al parc de Nouabalé-Nkodi, en tot cas, ha començat el compte enrere. Però bé podria ser cap endavant. Les màquines, de moment, no opinen res al respecte. 

  

Anuncis

Responses

  1. És a dir: que els animals van endavant i nosaltres enderrere. Estàs massa místic, Ury. S’haurà de tenir més d’un magíster per llegir-te. Ja ja ja. Fins aviat.

  2. Els humans vam aprendre a fornicar cara a cara més aviat, ens vam posar drets i ens va sortir el dit gros per fer eines. I així li va al món.

    Els pobres goril·les faran tard.

  3. Els micos, cara a cara; els humans, sexe virtual. L’evolució de l’espècie.
    Aviam quan arriba a ebay l’esperadíssim Orgasmatron!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: