Enviat per: oriolvidal | 13/06/2008

Visca Barcelona!

Visca una ciutat que fa olor de pixum de gat! Visca una metròpoli on el verd predomina (per aparcar)! Visca un indret on especules, okupes… o et fots! Visca tots els barris d’alegre acollida (mentre d’altres districtes no són d’eixe món)! Visca aquest parc temàtic per a guiris! Visca la vila del Modernisme (on en tenim tant que ens carregarem el temple)! Visca un referent cultural (on no pots triar escola)! Visca la inspiradora de minitransvassaments! Visca el Metro (que només paguem uns quants imbècils)! Visca la ciutat del futur (mancada, però, de guarderies)! Visca una city amb més d’un club de futbol (i de dos)! Visca una ciutat magnífica (però gràcies al Big-Bang, als romans i a Ildefons Cerdà)! Visca BCN, on ens podem gastar els quartos en propaganda per presumir de melic, tot i la molta quisca que hi tenim arreplegada! Visc a Barcelona!

Anuncis

Responses

 1. Crec que és més real la teva Barcelona que la del anunci. Una abraçada, Ury.

 2. M’agrada més el teu anunci que el de l’Ajuntament. Ja me l’imagino amb imatges…Clar que crec que els gabinets censors de premsa no estarien massa contents…Crec que es una vergonya que amb els fons públics es paguin anuncis d’autopropaganda sense justificació. Creuen que amb allò de dir “visc a les obres de Lesseps” ja s’han mostrat autocrítics. Quin nivell tenen els nostres polítics !

 3. Visca la quisca, visca la vida i visca el Vidal! Avui he après una paraula, al teu bloc. Ja tocava…

 4. Potser hi ha una llei que diu quanta més problemes, més autopropaganda. Tampoc entenc gens allò de “Visc a la ciutat de les patates braves…” Ara resultarà que són patrimoni barceloní!

  Puigmalet, no coneixies la quisca? Això és que de petit no t’embrutaves gaire. Sempre tan formalet!

 5. A mi, que no sóc de Barcelona, l’anunci em fa vergonya aliena.

  No és el moment més oportú per fer un anunci com aquest. Sembla que se’n fotin.

 6. Jo, per sort, puc parlar en passat. Vivia a Karcelona.

  Però no puc evitar sulfurar-me quan veig el punyetero anunci.

  L’Aeroport és un caos. La gent ja no pot pagar ni un lloguer decent. El centre s’ha perdut a favor dels guiris. l’àrea verda s’acabarà imposant fins i tot als barris més humils. El servei de rodalies és africà. El bicing és un invent d’ecopijos que només es desplacen Eixample amunt i avall. Els serveis públics estan saturats…

  Aquest paio us vol prendre per idiotes. I em dol, perquè vaig néixer a una ciutat que es deia igual, però que recordo totalment diferent. Més humana, més habitable. Sense tanta ximpleria i bon rotllo.

 7. A la fi, dos missatges de dos extraterrestres. Potser se’n foten i ens prenen per idiotes, com dieu, però les evidències de la vida no les amaguen els grans titulars ni les campanyes de màrketing…

  …com tampoc, ja ho he dit dins del text, que aquesta és una gran ciutat (tot i els seus grans errors i els seus grans polítics, tots ells sense cap distinció).

 8. la campanya deu néixer perquè igual han fet una enquesta entre els ciutadans i els ha sortit rana. solució: contratac!
  Però als que vivim a BCN des de sempre i tenim algun dit de front no ens enreden. Ni el disseny, ni el marketing, ni l’obertura de potes vers el guiri, ni la fàlica Torre Agbar com a icone de posmodernitat amaguen les deficiències en serveis públics de la ciutat.
  Metro ineficient, busos nocturns amb retards de 45 minuts (pel trànsit, oi?), voreres d’1 metre d’amplada (com al meu barri) on cal passar de costat si et trobes un competidor, vivenda protegida absent per arreu…
  Ah, el bicing no em sembla malament, per cert.
  cada cop tinc més ganes d’anar a viure als afores.
  salut a totes-tots!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: