Enviat per: oriolvidal | 15/07/2008

Moments místics

Un espetec d’energia el va confondre després d’abraçar l’Apòstol. Ell no va entendre la santa deferència: només havia sobrevolat el Camino en avió i sense castigar-se amb cap martiri, a no ser que d’aquesta forma es pugui catalogar la ingesta massiva de pop. La sacsejada, però, havia estat innegable. Com la d’aquell descens del Canigó en plena tempesta d’estiu, braços oberts i boca sedenta de pluja, acceptant el regal de viure. Com en aquell migdia de magnetisme harmònic a Tulum; o com la teletransportació en aquella tarda de no-sexe en una pensió de nom impronunciable.

L’impuls religiós existeix, les forces vibrants de la Natura bramen: empíricament viscut, tot i que potser no demostrable. Mentre ho pensa, l’etzibada l’elèctrica de la mà d’una gitana reclama la seva presència en el rànking. “Me has caído bien, pide un deseo”, li va dir a les portes del mercat. Va invocar un gol redemptor impossible i, a l’instant, un fuet va fer trontollar les seves venes incrèdules, anunciant-li, sense saber-ho, la concessió que acabava de rebre. Creure en el misteri, olorar el miracle, tocar la Lluna: regust diví.

Anuncis

Responses

  1. Jo crec que això més que l’efecte del pop l’atribuiria a l’ingesta d’albariño. Sobretot després de veure les fotos…Tot i això les creences i la fe son sempre molt respectables.

  2. Jo també respecto les creences, tot i que, les teves, cada cop són més difícils d’entendre. Crec que el blog es queda petit per a tu! I el llibre, quan? Abraçada, Ury.

  3. Home, és que jo aquí, més que de creences, parlo de petites experiències de molta intensitat, de bon rotllet còsmic o de moments d’estranya explicació.

    No us han passat mai coses d’aquestes?

  4. A mi sí que m’han passat, però després dels Maristes em vaig oblidar de mirar cap amunt. Això sí, aquests moments màgics són brutals, molt íntims i difícils d’explicar.

    Senyor, feu que me’n vingui un aviat…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: