Enviat per: oriolvidal | 12/11/2008

Perills quotidians

Un dia d’aquests pot petar la central de Vandellós i convertir-nos en mutants. Un altre, algun imbècil no posarà l’intermitent i ens empotrarà contra un camió. I per no parlar de l’amenaça dels veïns idiotes, que cada cop llencen els més insospitats objectes per la finestra: vés que un dia no ens caigui pixum als ulls o que un petit cactus no ens malmeti la sogra. Tot és possible, per desgràcia.

Jugar-se-la està a l’ordre del dia. N’hi ha que flirtegen amb el joc i cada dia aposten un euret de més. Conec també algun ximple que es deixa encantar per la primera becària que passa, caçadora de bestiar d’alta volada. El cul inquiet pot ser, sovint, el primer a rebre. Però gairebé pitjor és el bàndol contrari, on apareixen -per exemple- els amics lligats a feines esclavistes: seguretat, en diuen. D’aquí a les tendències suïcides només hi ha un pas.

Tothom es fabrica la seva droga i cadascú pateix les alienes. Cada cop que li fem pessigolles al respecte apareix un risc, de rumb tan incontrolat com temible. Però és que el respecte i l’ordre són temes de material inflamable, i fins i tot quan els poses en un altar indiscutible i els veneres més del compte germinen batusses i revolucions. “Ni alarmes ni sorpreses”, suplica una cançó. No és això una utopia?

Anuncis

Responses

  1. Tens tota la raó, URY. A mi el tema dels intermitens m’irrita moltíssim. I què dir dels veïns. N’hi ha un que m’ha passat unes quantes cuques! Déu n’hi do! Una abraçada.

  2. “No alarms and no surprises / Silent, silent”.
    O sigui que muts i a la gàbia, que parlar massa és encara més perillós que les miccions que ens cauen del cel. Però vostè parli, senyor moralista, que les seves paraules no són mai sobreres!

  3. Ah, que grans, Radiohead, estimat Gazo! Si que m’ha quedat moralista, però també és un escrit contra els moralistes estrictes. És que veient el panorama, una miqueta de moral potser sí que cal injectar-se en vena, no?

    Jordicine, alguns tenen els intermitents nous de trinca, n’estic convençut. I això dels veïns que t’han passat cuques… com s’ho ha fet? Tenia un circ a casa seva?


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: