Enviat per: oriolvidal | 08/09/2009

Conclusions de l’estiu que conclou

Crisi econòmica. On alguns hi veuen brots verds, d’altres només hi adverteixen males herbes. Maco, això tan poètic dels “brots verds”. Ara bé, quan maduraran?

L’Estatut encara no està, tu. Però se n’ha parlat molt: manifestacions preventives, reaccions a la necessitat de fer-les, reaccions a les reaccions… i reaccions a les reaccions reactives. Qui no es distreu és perquè no vol i continua escoltant la ràdio i llegint els diaris.

L’Ajuntament de Barcelona fa l’hipòcrita amb el fast-food prostitutiu que es viu a la Boqueria. Per definició, un “ajuntament” no pot anar mai en contra d’aquesta pràctica, siguin quines siguin les seves variants.

Edward Kennedy va fer coses molt grans per a l’autonomia (o la desautonomia, vés a saber) de Catalunya. El 3.24 ens va oferir uns funerals que difícilment els igualarà el de qualsevol president de la Generalitat… ni que morís en acte de servei.

A l’arquebisbe de Barcelona no li agraden els diners que mou el futbol. Sobretot els que estan blanquejats.

Homicidi, injeccions i fantasmes. No està gens malament, el videoclip de promoció de l’últim recopilatori del Michael Jackson. Una mica llarg, però les obres d’en Jacko ja ho tenen, això.

Ah, i ha fet molta calor. Un fet natural, sí, però que segur que ha influït en totes les notícies abans esmentades. A l’hora de la veritat, el termòmetre fon qualsevol llibre d’auto-ajuda.

Anuncis

Responses

 1. a mi el tema que més gràcia em fa és el de la prostitució. Si hi ha veïns que es troben gent fornicant al portal o els agredeixen pels carrers, d’acord. Això s’ha d’arreglar.
  Però em sembla que els que manen aprofiten l’avinentesa per carregar-se la vida de molta gent que no té res més per viure i de pas emblanquinar la postaleta de la ciutat. Dignificar la feina de les prostitutes? Molt bé. I la de milions de treballadors que no arriben als 900 euros, quan? I controlar els preus dels pisos, quan? I d’evitar la precarització laboral general, què?
  Les prostitutes sempre han molestat les ments obtuses i carques e certs governants. I no pot ser que els esquitxin la impoluta imatge de BCN com a ciutat fashion, per Déu!
  salut a tothom!

 2. T’has deixat el descobriment del llogarret irreductible de gals catalans que aquest diumenge començarà l’enderrocament de l’Imperi romà d’Hispània.

  Salut!

 3. És que a això ja vaig dedicar-hi un article, Puigmalet… i no m’agrada estar parlant tota l’estona de fumgol.

  Dejordim, tens raó. Això de “dignificar”, per poder-ho dir, s’ha de ser-ho una miqueta.

 4. Has trigat a animar-te a escriure un nou article però has tornat inspirat, eh! Gran retrat irònic de l’actualitat que ens envolta. Un panorama, i deixa que sigui negatiu en aquest cas, sense solució. I amb molta hipocresia.

 5. Em fa gràcia l’expressió brot verd. Tots ho són, no? Ja ja ja. I l’Estatut, doncs esperem que surti la sentència. Som especialistes en parlar de coses que encara no són notícia. Mara meva! Bones reflexions, URY.

 6. Merci, boys! La veritat és que aquest estiu, si haguéssim pogut desconnectar del tot, tampoc hauria passat res. Quina colla pessigolla…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: