Enviat per: oriolvidal | 07/04/2010

Crudités

Entenc que l’esperança resulti poc engrescadora per als desgraciats que només poden veure’s importants en una espiral de fatalisme. Demanen sentir-se protagonistes a quasevol preu i  tiren pel camí del mig fins a les últimes conseqüències. Creuen, els pobres, que així espremen alguna gota d’intensitat a la vida, sense comprendre que d’aquesta forma es liqüen i es perden en un estany de plor tan penós com evitable. Redueixen la seva vountat a una jugada de daus cega i es creuen, així, creadors.

Van posseïts per una dansa erràtica i, com que es mouen, no atinen a veure els fils amb què els maquinen. Però el pitjor de tot es veure com tot ho menyspreen: l’entorn que per ells pateix i que són incapaços de descobrir. Frustrats que frustren i fereixen sense contemplacions, més enllà d’una autocomplaença impossible.

Anuncis

Responses

  1. La literatura permet transformar un renec en una reflexió tranquil·la. Ets un mestre!

  2. El concepte “la madre de todos los corderos” es lo de reduir la seva voluntat… No hi ha cosa més dificil per aquesta societat malaltissa que exercir la nostre voluntat, la de cadascú… En aquest sentit, a banda de la meva Biblia personal: La rebelión de las masas, recomano El Idiota de Dostoievski, que retrata cruament el virus dels occidentals… Jo l’he anomenat EL LADISMO (creure que pensem, creure que volem i/o executar el mateix que creu que pensa, que creu que vol i que executa el del costat)

  3. és curiós com aquesta societat nostra ens injecta dos verins antitètics simultàniament: la por i l’esperança.
    Però el més evident és que totes dues substàncies tenen el mateix objectiu; tenir-nos controlats. depèn de cadascú de nosaltres fer la lectura més positiva per als nostres interessos, sense deixar-nos portar per alarmismes interessats ni per eufòries enganyoses.
    salut a tothom!

  4. M’ha encantat, com sempre. Ets gran!

  5. I desgraciadament obtenen plaer mentre són immersos en aquesta espiral arrossegant a tothom que se’ls acosti. Generen una energia negativa que només a ells els complau.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: